Ahmet Cevdet Paşa Ortaokulu

WEB https://ahmetcevdetpasaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : İNCİRLİ MAH. SÜMBÜLLÜ CAD. NO 20A KEÇİÖREN / ANKARA
VİZYON : *Öğrencilerinin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek. *Öğrenciye, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, T.C. Anayasasına ve Türk demokrasisinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak. *Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek. Öğrenciye, kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak. *Öğrenciye sağlıklı yaşamak, ailesinin ve toplumun sağlığını korumak için gereken bilgi ve alışkanlığını kazandırmak. *Öğrencinin el çalışması ile zihin çalışmasını birleştirerek çok yönlü gelişmesini el ile çalışmasının onur ve zevkini kazanmasını sağlamak. *Öğrencinin araç ve gereç kullanması yoluyla, sistemli düşünmesini ve yöntemli çalışma alışkanlıklarını kazanmasını, zevk, ölçü ve anlayışının geliştirmesini, hayal ve yaratıcılık gücünün artırılmasını sağlamak. *Öğrencinin, mesleki ilgi ve yeteneklerini açıklık kazanmasını sağlama, gelecekteki mesleğini seçmesini kolaylaştırmak.
MİSYON : Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21.yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : Ders Başlama Saati:09.00 Ders Bitiş Saati :15.35
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Ulaşım EGO´ larla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : İncirli Mahallesi Sezgin Caddesi Sümbüllü Sokak No / 20 Keçiören / ANKARA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 8 km uzaklık İlçe merkezine 3 km uzaklık
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı -> Atletizm Okullar Arası Yıldız Kros Yarışmaları Türkiye İkincisi okulumuz öğrencisi Murat BOLAT olmuştur. -> Yıldızlar Kız Basketbol Takımımız Keçiören İlçe Birincisi Olmuştur. -> Ankara Okullar Arası Kick Boks Point Fighting Müsabakalarında öğrencimiz Mustafa Yağız IŞIK Ankara ikincisi olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler : 2015-2016 Tübitak 4006 Bilim Fuarı 2018-2019 Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları : Öğretmenlerimiz için Başkent Öğretmen Atölyeleri